Home » Behandelingen » Micro/ diamant dermabrasie

Micro dermabrasie / diamant dermabrasie

De schoonheidsbehandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

 

Diamant Dermabrasie

De Diamant Dermabrasie geeft je onmiddellijk een zachte, gladde en jongere huid. Het is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht de huid polijsten. De bovenste fijne huidlaag wordt verwijdert door de dermabrasie, waardoor er een nieuwe ,gladde gezonde huid tevoorschijn komt.

 

Collageen aanmaak
Door het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en de druk-zuigmassage van het Diamant Derm-Brasie apparaat ontstaat een natuurlijk proces van huidverbetering waarbij tevens collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Je huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.

 

Micro-Dermabrasie 

De Micro-Dermabrasie verwijdert op zachte maar doeltreffende wijze de bovenste laag van de huid (hoornlaag). Bij het Micro-Dermabrasie wordt gewerkt met Aluminiumoxide kristallen. Aluminiumoxide is volkomen veilig voor het lichaam en is na diamant het hardste materiaal ter wereld. Met de Micro-Dermabrasie kunnen huidbeschadigingen en rimpelvorming tot een minimum teruggebracht worden.

Het meeste wordt micro-dermabrasie toegepast om lijntjes en rimpels te vervagen en de huid een jongere uitstraling te geven. Ook pigmentvlekken kunnen behandeld worden zodat deze nauwelijks nog zichtbaar zijn.

 

Micro-Dermabrasie is geschikt voor de volgende behandelingen:

  • Huidverjonging en rimpel behandeling
  • Verkleinen van grove poriën
  • Opfrissen van grauwe rokershuid
  • Vervagen van littekens
  • Oplichten van donkere pigmentvlekken
  • Bij acne kan het toegepast worden om deze aanzienlijk te verminderen. Ook wanneer de huid vroeger geleden heeft van acne waardoor littekens zijn ontstaan, is het mogelijk om door middel van Micro-Dermabrasie de huid een gladder aanzien te geven.

 

Hoe werkt Micro-Dermabrasie?
Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen (Aluminiumoxide kristallen) afgevoerd worden. Je kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van Micro-Dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruiden peeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen.

 

Prijs €65,=  (kuur van 3 behandelingen €60,=)